miercuri, 12 februarie 2014

Ascuns in inima mea

Unele dimineti sunt atat de simple. Te ridici din acel pat, faci un dus, te imbraci si pleci mai departe. In urma ta ramane doar acea noapte. In urma ta raman doar acele soapte spuse la ceas tarziu in noapte. Asa inveti sa pierzi. Asa inveti sa renunti la ceea ce iubesti si sa traiesti intr-un cerc. Sa pleci si sa te intorci iar de unde ai plecat, doar omul de langa tine se schimba. E matematica pura. Rezolvi o ecuatia, dar schimbi necunoscuta. Fara griji, fara implicatii, fara sentimente.



Sunt nopti pe care ai vrea sa le opresti pe loc. Ai vrea sa faci lucru acesta pentru ca acolo ti-ai ragasit o bucata din sufletul tau. Acolo, in acea noapte ti-ai gasit iar zambetul pe chip. Uneori ne agatam cu putere de un om si nu vrem sa ii dam drumul chiar daca nu avem ce cauta in viata lui. Ne agatam de orice cuvant al lui si incercam sa il facem real ca poate asa o sa ajungem in acel moment si noi cand o sa uitam pentru o secunda cine suntem si ce facem. Speram ca doar asa ziua de maine o sa arate mai bine, daca noi avem un tel, daca noi nu uitam sa iubim. Ne regasim in zeci si zeci de povesti, insa nu tot timpul gasim si ceea ce gasim. Uneori gasim doar…amintiri!



- Visele sunt pentru nebuni. Noi, acei oameni care am cazut de opt ori si ne-am ridicat de noua ori de jos, nu mai visam. Noi traim. Noi hranim visele oamenilor care isi mai permit sa viseze. Noi pur si simplu nu mai gandim…doar simtim!
- Acesta e secretul tau? Asa reusesti tu sa te ridici? Asa reusesti sa ii faci pe cei din jurul tau sa fie mai buni?
- Nu. Nu exista un secret. Se-ntampla uneori ca doi oameni aparent straini, sa se intalneasca intr-un anumit moment al vietii lor. Doar ei aleg ce fac mai departe: se iubesc si raman impreuna sau isi continua viata singuri pentru ca asteptarile lor de la dragoste sunt mult mai mari. Indiferent de alegerea lor, pentru mine un singur lucru este clar. Dorinta se poate transforma in atractie, atractia in pasiune, pasiunea in dragoste, dar niciodata invers!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu